Logbog uge 46 - 2018

Logbog 47 – 2018

LOGBOG uge 47 – 2018

Hvad var godt:?
Denne uge har kørt som smurt. Jeg har fået styr på at kigge efter bordplanen med både vuggestue og børnehave inden jeg dækker bord. Det er ikke altid der er krydset alle ankomne børn af på listen, så jeg dækker som jeg kan se efter bordplanen. Så er der en pædagog der fjerner stole og så reducerer jeg bare noget af opdækningen 🙂 Der er efterhånden altid et eller flere børn der hjælper til og gerne pædagoger hvis de er i rummet. Det gør mig ingenting. (Det er mest når der er fødselsdag der sker ret mange ting og det hurtigt kan blive uoverskueligt for mig)

Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
Jeg har i denne uge tænkt over at jeg ikke har været meget sammen med børnene når der har været tid efter jeg er færdig i køkkenet, men så bliver jeg bare i køkkenet. Der har også været dage hvor der har været tid til børnene men hvor de har været i gang med en aktivitet med en pædagog og jeg har ikke ville forstyrre midt i det hele og er derfor også blevet i køkkenet. Dette skal eg forhøre mig om hvordan og om det skal ændres når jeg skal have praktikopfølgning på tirsdag.

Jeg spurgte en dag hvor der manglede 2 vuggestue pædagoger om jeg skulle hjælpe et øjeblik mht. opsyn el. mad, men fik af vide at børnene var vant til de samme rammer og derfor var det ikke så nemt at få mig til at hjælpe. Jeg vil indrømme jeg ærligt blev i tvivl om det var fordi man tvivlede på om jeg nu kunne magte opgaven og det bare var nemmere at sige det andet ..? Sagen var den at jeg selv synes at have fundet ud af jeg bedre kan omgås de små i vuggestuen, fremfor børnehavebørnene. (men det ville jeg ikke lige indsluse i denne situation) Jeg tænker at jeg har bemærket det fordi jeg sammen med vuggestuebørn ikke skal svare på u-forudsete eller “komplicerede” spørgsmål som jeg nok svarer ret kompliceret på fremfor på en ret pædagogisk overskuelig måde. Jeg bliver ikke stresset over at være sammen med eller holde øje i ny og næ med en af de små, som hvis jeg sætter mig ved bordet om morgenen til morgenmad.

 

 

Note to self: Fortsæt som du plejer og afvent praktikopfølgning tirsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog uge 46 - 2018