Praktikopfølgning den 27.11.2018

Logbog uge 49 – 2018

LOGBOG uge 49 – 2018

Hvad var godt:?
Det har været en stille og kort uge for mig. Jeg tog hjem tirsdag formiddag ved 10:15 tiden tror jeg. Jeg havde det total skidt. Jeg svedte, havde massiv kvalme og hovedpine -og feber. Jeg bukkede under og tog hjem da jeg havde klaret mine opgaver som jeg plejer. Altså det praktiske, for at give en hånd med da jeg følte det var en lidt travl dag. kan selvf. godt være det bare var mig der følte det? 🙂 Da jeg nåede til onsdag havde jeg stadig meget hovedpine om morgenen, men ingen kvalme og feber. Jeg vidste dog at hvis jeg i det hele taget tog afsted ville jeg komme hjem ret hurtigt igen pga. hovedet.. Så jeg ringede og meldte mig syg. I dag torsdag har jeg været afsted, selvom  jeg ført sov lidt over 01. i nat og havde en del hovedpine igen inden jeg faldt i søvn. Men jeg er frisk igen nu. Sådan da… Jeg kan mærke at jeg har brug for at slappe af i dag, selvom jeg jo egentlig har ligget 2 dage hjemme og slappet af..

Til gengæld gik det lige op for mig i dag at jeg jo ikke skulle gå hjem kl 11, men kl. 11:30 og der føltes pludselig langt dertil… Nye arbejdstider, nye vaner.. Men nu spiser jeg frokost i Gaardhaven og så slipper jeg for det når jeg kommer hjem.

Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?

At jeg jo sådan set ikke er uundværlig i praktikken. De har jo klaret sig uden mig, før jeg kom til, og når jeg ikke er der om fredagen eller andre dage hvis jeg er syg, jamen så klarer de jo det hele alligevel 🙂 Det er først lige gået op for mig 😀

 

 

Note to self: Én dag ad gangen, så går det hele stille og roligt! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktikopfølgning den 27.11.2018