Logbog 26.09.2018

Logbog 27.09.2018

LOGBOG 27.09.2018

Hvad var godt:?
Da jeg kom var der en fra vuggestuen som klistrede sig til mit ben og kiggede op på mig og smilte -Det var virkelig kært!
Tiden fløj bare afsted i dag og vupti så var der gået 2 timer!
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
At jeg ikke engang kan huske hvor længe jeg har været her, hehe.. Det føles som længere tid fordi det bare er en rutine nu og så længe der er fremgang i dagligdagen så betyder det jo ikke så meget hvor længe jeg har været der. Så kan der jo nå at ske meget godt endnu når jeg minimum skal være her 3 måneder 🙂
Hvad var skidt:?
Jeg var så optaget af en ting derhjemme at jeg glemte tiden og derfor først nåede at møde ind et par minutter over. Men ingen opdagede det fik jeg af vide bagefter 😀 Til gengæld blev jeg så lidt ekstra, men det var så fordi jeg ville gøre en sidste ting og hjælpe en pædagog med at køre en madvogn gennem rummet, og så kørte jeg direkte ind i en babystol hvor den ene tallerken ud af 9 falder plask på gulvet.. så havde vi så ét stress moment mere end der var brug for! Men jeg hjalp med at tørre op og få lavet en ny tallerken ved køkkendamen 🙂 Og så sagde jeg;” Jeg går bare nu, vi ses, god weekend!” 😀 😀 😀 Og de smilte og sagde tak for idag 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog 26.09.2018