Logbog 47 - 2018

Logbog uge 48 – 2018

LOGBOG uge 48 – 2018

Hvad var godt:?
Det har været en hel normal uge og alligevel ikke. Jeg er pga. praktikopfølgning øget ½ time om dagen fra i dag torsdag. Men i dag blev jeg til kl. 12 da jeg havde energien og overskuddet til det. Der var kun 2 personale til børnehaven i dag og derfor havde jeg lovet at blive og hjælpe til. Det var fedt!

Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?

Jeg havde på intet tidspunkt i dag følt mig presset eller nervøs for noget. Min opfølgning tirsdag har afkræftet en masse af mine tanker og stoppet min tvivl på og om mig selv.

Tirsdag blev jeg hentet direkte af SP efter praktik og vi skulle til Hamborg og se på julemarkeder med Tina og Allan. Jeg var ellers fast beslutte på at jeg kunne komme onsdag, men måtte ringe og melde fra pga. minus overskud og træthed 🙁 Og så i dag torsdag var der fuld forståelse!

 

 

Note to self: Hold weekend med god samvittighed! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog 47 - 2018