Hej Peeps!

PRAKTIK

img_20180604_193346img_20180531_112723img_20180531_152740

Hey Peeps!
(Praktik dag 1)

Jeg har været rigtig spændt og glad over at skulle starte i praktik i dag, men pludselig slog det mig at jeg faktisk blev utryg ved situationen og fik det helt skidt indeni. Jeg blev også lige pludselig træt – men her senere forstår jeg hvorfor. En del af trætheden kommer dog også naturligt da jeg var i træningscentret tidligt i morges og jeg fik ikke så mange timers søvn i nat. Jeg besluttede mig for at ligge mig i sofaen med et tæppe og satte min alarm til så jeg havde ordentlig tid til at live færdig inden jeg skulle ud af døren, uden at stresse vel at mærke. Men da jeg vågnede op var jeg enormt træt og jeg frøs utrolig meget. Der gik lidt tid, så ringede SP for at høre om jeg var klar til at tage i praktik? Narj fik jeg sagt.. Han lød selfv. overrasket og spurgte hvorfor..

Fordi jeg var træt og egentlig en smule stresset og nervøs over at skulle ud i en praktik hvor der pludselig bliver forventet noget af mig. Hvor meget jeg kunne nå at lave?

Hvordan ville jeg tackle det hele?

Ville indehaveren være utilfreds med mig eller ville jeg måske være utilfreds med mig selv?

Ville jeg blive stresset, gå i stå, mærke uro indeni fordi der måske ikke var nok at lave…?

Men hov! Vi havde jo en samtale i torsdags med min virksomhedskonsulent – netop for at afstemme MIT behov, MINE forventninger til indehaver såvel som til mig selv.
Jeg er i Naturlic mandag og fredag kl. 13-15

Et klassisk tegn er, at igen løber mine tanker af med mig inden der er gået lang tid og desværre reagerer jeg på dem i stedet for at kontrollere dem og bruge det gode jeg er ved at lære om mig selv. Ting jeg véd hvordan jeg skal håndtere. Jeg kan ellers være ret god til at styre mine tanker når de er ved at løbe løbsk. Jeg har nok bare været utrolig spændt og det har gjort forskellen, samt at jeg ikke bad nogen om hjælp!

Jeg var afsted og jeg nåede endda som planlagt – Yay! At hente de flûtes jeg havde bestilt hos Lagkagehuset til vores familietur med svigerfamilien i morgen. Jeg havde masser af tid og jeg mødte op 15 min før tid. This is a really big thing!!!

Ingrid og jeg stod lige og snakkede lidt om weekenden og jeg fik hurtigt fortalt at jeg havde været meget nervøs, men at jeg også ændrede tankegang da det jo slet ikke var nødvendigt at tænke sådan! Hun gav mig såmænd bare ret og sagde at der intet var at være nervøs for, vi tager det stille og roligt. Ligesom på skiltet som hun spurgte ind til om jeg havde hængt op. Jeg havde købt det efter samtalen torsdag. Det er et citat der taler direkte til min tankegang og det har jeg ret meget brug for. Den hænger i vores stue over tv’et og jeg kigger nok på den 50 gange om dagen selvom jeg faktisk sjældent ser tv.

Alt i alt har jeg støvet en vinreol af i dag, prøvesmagt 2 forskellige teer (hedder det dét?) Og så har vi sludret. Faktisk satte vi os ned i sofaen og snakkede lidt, drak te, fandt ud af vi kender nogle af de samme mennesker og lidt om hvor vi er fra hver især. Det var hyggeligt, men bagefter tænkte jeg og sagde at nu håbede jeg bestemt ikke at jeg havde taget for meget af hendes tid så hun havde travlt efterfølgende. Men altså som Ingrid så klogt sagde; ”Jeg skal jo også holde lidt pause engang i mellem, det har jeg også brug for” Og hvor har hun da ret.. Det er jo komplet ligesom mig selv! På den måde er jeg jo så ikke anderledes, heh! Stille og rolig dag. Dét er lærerigt! Mer’ af det tak!

Jeg har købt en Fars dags gave til min far, i butikken i dag. Ting jeg selv satte sammen som jeg synes han skal have og Ingrid har lavet den flotteste indpakning som tilmed dufter himmelsk af friskkværnet kaffe!
(2 Kloster special øl, Colombia Fair Trade malet kaffe og 150g Chokolade lakrids mandler)

KH AC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Peeps!