Hej Peeps!

Hej Peeps!

Så fløj ballonen og siden er nu i gang Billedresultat for ballon

I stedet for en logbog vil jeg bruge dette forum til at dele den glæde jeg har fået ved at afprøve ting i min dagligdag. Jeg håber at kunne inspirere andre unge og voksne som kan have brug for lidt hjælp. Siden vil bære præg af mit liv sådan allround og det er netop hér min logbogs-føring kommer ind i billedet! Jeg vil skrive om tanker, situationer, fordele og ulemper for mig selv (jeg véd jeg ikke er den eneste på jorden der kommer ud for lignende)

 

Some keywords om mig:

Jeg hedder Anja Christina Nielsen.
I min dagligdag nyder jeg livet med min store kærlighed SP (2017) og vores bil Inge-Mathilde. (2017)

Jeg er voksen med ADHD og derfor bærer mit liv præg af div. Udfordringer som jeg selvf. Prøver at håndtere på bedste vis. Kommunen har godkendt en §85 som jeg har ufatteligt meget gavn af. Nuvel, det er nok nærmere personen og personerne i dette netværk som kan håndtere mine udfordringer på en sådan måde at jeg selv løser dem -med tiden!  Jeg har utrolig meget selvindsigt og er nok en smule hård ved mig selv (seriøst virkelig hård) Men ikke desto mindre er jeg sikker på at det er og har været den bedste måde at jeg ligesom kunne blive til mig på.

Det her er et lidt større projekt en jeg lige regnede med (da jeg satte mig for at opgradere min side) og så viser der sig lige at være enormt mange ting at opsætte – Nuvel det var jo faktisk sådan jeg gerne ville have haft det fra starten.. Men besluttede mig for en gratis blog, hvortil mulighederne for personliggørelse er lig nul. Så jeg blev lige pludseligt meget klogere og det kan jeg så heldigvis bruge min tid på at nørde med fremover (så ja der kommer nok en del ændringer på udseendet her på løbende -og så kan jeg jo skrive et oplæg om det når jeg er færdig) – Det var det mest ligegyldige i verden..

-Så Velkommen!!!

Kh AC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Peeps!