Random snak

Sønsdags-tanker

Hey Peeps!

 

Kender i det der med at man har så meget på hjerte at man ikke ved hvor man skal starte fordi man (læs jeg) har gået med det for længe?? Jeps det er sket igen nu! Jeg må tage mig selv i nakken og måske begynde at skrive ned hver dag. Tro på det Anja, tro på det!  But let’s be honest, who are you kidding?  –>  Jeg kan hvert fald starte med at lave en ny opgave i min AnyDo app -it’s like my personal assistent ya know.. Altså når jeg lige får sat opgaverne ind of course! (mangler monkey der holder sig for øjnene -emoji – og det er umiddelbart ikke nemt at få det ind som emoji da det er noget med koder og hvordan de forskellige enheder vælger at vise disse symboler ooog det fungerer vistnok bedst med Apple, sådan som jeg lige kunne læse mig frem til, fordi selvfølgelig blev det da lige undersøgt mens jeg i skrivende stund var ved at lave et nyt indlæg her på bloggen!)

-Skulle nok ikke have haft undersøgt den smule jeg fik klikket mig igennem omkring de der emoji’s for nu mistede jeg essensen af det jeg ville skrive og tiden går lige nu med at klikke rundt på alt muligt ligegyldigt på nettet fordi jeg ikke kan fokusere på denne ene side om mit indlæg……..! Bravo Anja!

Dette er et godt eksempel på hvordan mine dage tit ikke bliver fyldt ud af ret meget fordi jeg går i stå og ikke kan finde tilbage på sporet igen. Derved kredser jeg måske nok om den samme ting i det der sikkert egentlig er alt for lang tid, og det er en kamp at “komme tilbage til virkeligheden” og endda uden at være endnu mere træt.. Alt i mens jeg så er i denne såkaldte bobbel, kommer trætheden netop af at jeg tænker hvad der minder om en millard tanker (nej jeg ved godt det ikke er bogstaveligt korrekt!) -om hvad det nu var jeg oprindeligt ville, og hvad jeg ellers lige skal huske osv. osv. Mine tanker flyver og jeg føler ofte ikke jeg får udrettet særlig meget. Det gør jeg måske til tider, men min energi flyver ligesom ud af ballonen og jeg fatter det ikke altid selv, hvorefter jeg så nogle gange går i gang med fysiske gøremål og andre gange sidder jeg og laver ingenting (måske i følge nogen), men indeni mig sker der jo en masse.

Det her er jo en del af min verden og min hverdag, så derfor mener jeg alligevel det er relevant at dele dette indlæg med jer.

Jeg skriver igen når jeg kommer på hvad det andet var jeg ville have ud af mit system. So far, God søndag 🙂

KH AC

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random snak