Pilgrimsvandring

Praktik 2 Gaardhaven (børnehave)

Hey Peeps!

 

Så skete det jeg har glædet mig til i en uges tid, nemlig at starte en ny praktik op,
noget at stå op til og noget at bruge mit krudt på. Jeg har selv valgt at starte i en børnehave som jeg ellers har sagt og skrevet med caps lock og fed skrift at jeg IKKE ville. Men jeg tog udfordringen op for mig selv og grunden til det er mange. Se stedet her

Det giver mening at jeg kan gå frem og tilbage for der er 1,5 km og samtidigt får jeg vedvarende sund motion og energi. Plus det for mig er lidt en vandring (mindfulness) -så jeg er klar når jeg møder ind.

Jeg har bedt om at have en funktion når jeg er der. Så jeg ikke ender med at gå i stå eller tage 5 min. for mig selv fordi der er for meget om ørene på mig. Så jeg er virkelig kommet på en udfordring!!! (skal dog ikke konkret arbejde med børnene det første stykke tid da jeg lige skal vænne mig til stedet og omvendt. Jeg har fået opgaver i køkkenet hvor der bliver lavet mad fra bunden, fra egen jord til bord. Hér er jeg i mit rette element!)

⇒Det er 2 timer om dagen fra mandag til torsdag fra kl. 9-11 og det er allerede 1 dag mere end forrige (og første) praktik, samt 2 timer mere pr. uge.

Jeg bliver naturlig træt og kan derfor måske bedre finde ud af at tage et hvil når jeg kommer hjem (jeg har ofte brug for det omkring middagstid men kunne sagtens blive bedre til at få det gjort)

 

En praktik kan sige mange ting om én, mere end hvad jeg selv lige regnede med. Så selvom jeg synes praktikken hos Naturlic ikke var funktionel nok for mig, så fandt jeg alligevel ud af ret mange ting om mig selv på kort tid som jeg med garanti havde skulle bruge oceaner af tid på ellers at finde ud af om mig selv. Så jeg er glad for at have prøvet en stille praktik som ikke rigtig var mig alligevel.
Det jeg fandt ud af var bl.a.:
-Tidspunktet var for sent på dagen i fht. min effektivitet.
-Jeg har brug for en lur omkring middagstid.
-Der var for stille.
-Jeg manglede flere opgaver, måske bare mere fysisk aktivitet.
-Offentlig transport gør mig søvnig.
-Jeg manglede faste opgaver som jeg ikke ønskede fra start.

 

LOGBOG 17.09.2018

Hvad var godt:?
Jeg blev taget pænt imod. Der er tid til mig. Jeg fik en kort præsentation foran alle. Søde søde søde kolleger.
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:? Jeg havde glemt hvor meget larm der er i en børnehave/vuggestue når de alle er samlet på én gang. Jeg blev bekræftet i at jeg bliver MEGET hurtigt forvirret når der sker mange ting på én gang selvom jeg har konkrete opgaver at forholde mig til. Jeg skulle sætte fade på bordet med mad på og da de allesammen pludselig er vidt omkring i rummet begynder de voksne selv at tage dem med til bordene (fordi de er vant til dette). For mig gik der ged i mit system jo, men det gik fint!
Hvad var skidt:?
Jeg fik ikke holdt øje med tiden og pludselig fløj 7 min. bare derudad da jeg blev forvirret. Jeg havde svært ved bare at gå og acceptere at jeg kun skulle være der 2 timer. Jeg havde ondt i min lænd da jeg havde stået længe uden at sidde ned. Det overraskede mig og bekymrer mig om det kan blive et problem i morgen -Men så må jeg jo sige jeg har ondt i øjeblikket -Det er stadig fra min pilgrimsvandring.

 

Kan i have en dejlig mandag aften! Nu vil jeg tage om og se min kæreste spille fodbold.

Kh AC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pilgrimsvandring