Logbog 30.10.2018

Om fravær og praktikopfølgning den 23.10.2018

Så blev der afholdt den første praktiksamtale efter start i praktikken! Men først skal du lige høre alt det turmult jeg har været igennem.

Jeg havde efter vores fødselsdag lørdag den 06.10.2018 taget i praktik ret meget imod min egen vilje om mandagen den 08.10.2018 Jeg blev ved med at overbevise mig selv om at det var godt med rytmer, faste rutiner og en lille frisk gåtur… Men jeg blev klogere. Jeg opdagede nemlig ikke umiddelbart mine egne stress-signaler før lige pludselig som et lyn fra en klar himmel hvor JEG ikke lige var i fokus. Jeg havde snakket og snakket og snakket. Under spisning kl 9 og under mine faste opgaver. Pludselig slog det mig som jeg aldrig har mærket det før; JEG SKAL HJEM, LIGE NUUUUU! Og klokken var godt 10:30 hvor jeg normalt er i praktik fra kl. 9-11

-SP var heldigvis på vej hjem fra Vejle og kunne svinge forbi og tage mig med. NØJ det var ubehageligt! Jeg følte skam ved at være taget hjem, men som dagen gik og jeg vitterligt seriøst lavede absolut ingenting andet end at stirre ind i et tv med en serie, fandt jeg mere ro i mig selv. Det var det jeg havde BRUG for.

Tirsdag ringede jeg og sagde jeg blev hjemme. Og det samme onsdag selvom jeg følte lidt at jeg havde dårlig samvittighed over at blive væk. Men som dagen forløb sig fandt jeg pludselig overskud til at vende tilbage og følte jeg var klar igen.  Jeg LYTTEDE altså til min krop og det var det værd!

Torsdag tager jeg afsted i praktik og først da jeg er i gang med de vante rutiner går det op for mig at jeg nu har efterårsferie og først skal tilbage igen samme dag som der er praktikopfølgning. -Jeg skulle til Norge med mine vendinder fra tirsdag til søndag og havde derfor allerede taget en feriedag mandag så jeg ikke skulle melde mig syg igen. Nu havde jeg da lært lidt.

Praktikopfølgning:

Det var lidt svært at vende tilbage og kaste sig direkte ud i at fortælle om hvad der går godt og hvad der går mindre godt, når man lige har været væk i ca. 14 dage… Det blev også nævnt at det selvf. kunne være lidt svært at huske når jeg nu har været væk ret lang tid. Det er helt korrekt. Men sagen er at de er glade for mig og jeg er så taknemmelig og glad for at jeg må være der. Min dagligdag giver menig igen! Ugen flyver afsted og jeg kan nogle dage slet ikke forstå at der igen allerede er gået 4 dage mere som føles som et knips med fingrene.

Dertil skal det selvf. siges at jeg godt kunne mærke at jeg igen fik min rutine i gang igen og at det tager på min energi. Og det er det jeg skal have fokus på nu og fremover. Mit energi niveau.

Jeg ønskede selv at blive sat op i tid med ½ time om dagen -så altså 2 timer mere om ugen. Så nu har jeg 10 timer om ugen. Hvis jeg ønsker det må vi sætte tiden op og hvis jeg synes det går for stærkt må vi sætte den ned igen. Så det afhænger af hvad JEG kan.

Dagligdagen med ½ time længere er således påsat min arbejdstid så jeg møder kl. 08:30 og skal nu dække bord inden vi spiser, både vuggestuen og børnehaven. I dag har der været børnefødselsdag og der har været mange mennesker lige på én gang i en periode og der blev lavet en smule om på tingene. Men det gik og jeg mærkede egentlig bare at jeg går i stå når jeg bliver forstyrret. Så efterhånden har jeg lært at meget faste rammer og rutiner ER det bedste for mig. Nu skal jeg så lige HUSKE det og ACCEPTERE det!

Det var alt for nu, vi skrives ved inden længe. Kh AC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog 30.10.2018