Praktik 2 Gaardhaven (børnehave)

Logbog 18.09.2018

Hey Peeps!

Fra nu og så længe jeg er i praktik vil der både blive vist min logbog over praktikken samt almindelige dagligdags-ting og sager 😀

Hvis du specifikt vil læse om praktikken kan du klikke på menuen ovenfor og vælge kategori, hvor du så kan se praktik 2 -herunder kan du se alle indlæg dertil.

I dag er jeg cyklet i praktik i håb om at min balle, som det jo faktisk er den der gør ondt og ikke min lænd 😉 😉 😉 -I håb om at den kunne skånes lidt, men det virkede ikke. Så jeg tager én dag ad gangen og prøver at slappe af når jeg mærker smerten. Eller strækker ud i ballen.. det virker et par minutter og så kommer der igen gener.

LOGBOG 17.09.2018

Hvad var godt:?
Blev mødt med positivitet og interesse igen i dag.
Det hele gik lidt nemmere i dag da jeg vidste hvordan jeg skulle gøre og hvor de fleste ting i køkkenet er.
Jeg er god til at spørge.
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
At jeg faktisk skrev igår at jeg var i mit rette element i køkkenet.. Men jeg er jo i en børnehave. Formålet er hvert fald børnene. Men det er nok fordi jeg starter ud med praktiske opgaver i køkkenet og rent faktisk synes det er rigtig rart at være dér! Ting tager tid og jeg bliver om noget tid inddraget mere sammen med børnenes aktivitet indtil kl. 11.00
Jeg kunne i dag igen mærke hvordan det påvirkede mig på en stressende måde at der pludselig er meget aktivitet i rummet og mange mennesker på én gang. Jeg mister fokus meget hurtigt.
Hvad var skidt:?
Jeg synes egentlig ikke der var noget der gik skidt i dag. Juhuu! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktik 2 Gaardhaven (børnehave)