Logbog 20.09.2018

Logbog 24.09.2018

LOGBOG 24.09.2018

Hvad var godt:?
Jeg oplevede i dag da jeg blev spurgt om lidt til min historie, at jeg formåede at holde mig til en kortfattet fortælling og kun blev afbrudt og lidt ude af fokus når der kom kolleger gennem rummet som snakkede til enten jeg eller min kollega jeg talte med.
Jeg fik sagt til min kollega i køkkenet at jeg havde svært ved at blive færdig i køkkenet og gå ind til børnene når jeg ikke havde et konkret tidspunkt hvor jeg skulle være færdig og derfor udnyttede tiden med snak. Så det fandt vi en løsning på. 10:15 skaljeg gå ind til børnene 😉
Jeg satte mig op til et barn som græd og snakkede lidt og fik pigen til at smile lidt igen.
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
Der var et nyt barn (for mig) ved bordet i dag som har været på ferie. Relationen var lig nul og jeg kunne lige så godt tale til et træ.
Da jeg kom ind til børnene satte jeg mig ned på gulvet og iagttog både pædagoger og børn for at afstemme situationen og deres lege. Jeg gik i stå og valgte at spørge en pædagogmedhjælper om få person-relaterede spørgsmål i forhold til børnehaven.
Hvad var skidt:?
Jeg kan mærke jeg har rigtig meget brug for at blive guidet så længe jeg ikke laver opgaver i køkkenet. Det frustrerer mig en smule at jeg har det mere rart med at lave praktiske opgaver i køkkenet hvor jeg ved hvad jeg skal, fremfor at jeg går i stå hen over bordet under spisning og når jeg er sammen med børnene. Det siger mig at der er rigtig meget at arbejde med, men også at det endnu kun er starten og jeg ikke må tage sorgene på forskud! Derudover er jeg god til at opfange de gode ting nu, og de ting som kunne blive bedre. Intet skidt har en dårlig ende, derfor skulle det stå herunder 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog 20.09.2018