Om fravær og praktikopfølgning den 23.10.2018

Logbog 31.10.2018 + 01.11.2018

LOGBOG 31.10.2018

Hvad var godt:?
Jeg tæller bare et par ekstra gange når jeg bliver forstyrret. En pædagog spurgte mig i dag om jeg ville spørge om noget fordi  jeg stod og stirrede på dem. Men i virkeligheden var jeg gået i stå og flyttede fokus på deres samtale med børnene og de opgaver de lavede hvor jeg dækkede bord. Jeg svarede bare; Nej nej, jeg står bare lige og kigger 😀
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
At jeg ikke lod mig påvirke af at jeg havde en forholdsvis travl dag når jeg fik fri. Men jeg bliver meget forstyrret når der er forældre der render rundt blandt børn og pædagoger, der er mange børn og larm. Jeg går i stå og tæller igen og igen indtil jeg  har fundet ro indeni. Ellers går jeg frem og tilbage med for mange eller for lidt bestik, tallerkener eller hvad der nu mangler eller er for meget af på bordene. Det er mest tiden fra kl 8:30 – 9 som tricker mig.

Note to self: 
Hold fast i rutinerne så fungerer det bedst for dig. Lad være med at have så mange planer om onsdagen eller andre dage når du også skal have energi til at komme afsted i morgen. Mærk efter og lyt!

 

LOGBOG 01.11.2018

Hvad var godt:?
Jeg tog afsted selvom jeg kunne mærke jeg skulle være blevet hjemme. Jeg overlevede dagen med kraftig hovedpine, men ringede efter SP med det samme da jeg fik fri, for at blive hentet så jeg kunne komme hjem og spise og slappe af.
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
Jeg undgår for meget kontakt med børnene når jeg har det skidt eller er udkørt. Det passer mig bedre og jeg kan bedre være i det. Dvs. jeg bliver i køkkenet.

Note to self: Følg dine rytmer/rutiner og mærk efter hvad du har overskud til og prioriter dine opgaver/valg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fravær og praktikopfølgning den 23.10.2018