Logbog uge 50 - 2018

Logbog uge 51 – 2018

LOGBOG uge 51 – 2018

Hvad var godt:?

Der blev holdt julefrokost for børnehaven torsdag hvor jeg også fik jule-nytårs fri. Det var så hyggeligt og der var lavet ta’ selv bord som buffét til børnene.

Jeg har haft et kæmpe overskud denne uge til at bage og jeg har delt flittigt ud af det til personalet i Gaardhaven. Jeg har fået af vide jeg er rigtig god til at bage og at jeg har forsødet dem meget mere end de vist nok er vant til (?) Jeg plejer dog at være mere aktiv fik de af vide -jeg tror nok det overraskede dem en del 😀

Jeg har været i Gaardhaven de fleste af dagene til kl. 11:40/45 stykker, men jeg kan også sagtens mærke jeg er aktiv længere tid – det trætter når jeg kommer hjem.

 

Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?

I denne uge har der været kontrol af børnehave og vuggestue. Der kom tirsdag morgen omkring kl. 08:45 5-6 damer, alle i strik og en eller anden form for hvidt stort hår.. 😀 De så meget ens ud. Så havde de i favnen hver i sær en KÆMPE stor stak papirer og en pen til at notere med. Tror vist nok lige jeg ikke var den eneste der blev snot hamrende forvirret og helt ude af mig selv over at de var der.. Flere af børnene kunne ikke fokusere på maden da vi spiste kl. 9 og jeg vidste nærmest ikke hvad jeg skulle sige, for tænk nu hvis det kom med i deres rapport..

 

Note to self: Øv dig i at lave lagkagemodellen og MÆRK energien!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog uge 50 - 2018