Logbog uge 49 - 2018

Logbog uge 50 – 2018

LOGBOG uge 50 – 2018

Hvad var godt:?
Det har været en uge hvor dagene bare er gået stærkt, men hvor jeg alligevel lige skulle vænne mig til at jeg skulle være der en halv time længere.. Jeg oplevede én dag hvor jeg blev afbrudt i at dække borde (jeg fik hjælp af et barn til at dække bord, og hun gik så lige pludselig hvorefter jeg tjekker op om der nu mangler noget som jeg jeg har lært at der ikke “må” – Jeg glemmer så at jeg ikke er færdig med de andre borde…) og da de spiser mangler der så ved ét bord i vuggestuen både tallerkener og gafler. Jeg kunne grave mig ned! Der var trængt og jeg hjalp med at sætte mad på bordene, men jeg kom over det og der var ingen der sagde noget. Jeg tror personen godt ved det var en forglemmelse og selvf. trælst for hende, men jeg kom videre og det er det vigtigste for mig. Dagen efter med samme person havde jeg dækket alt op på alle borde til morgen (med hjælp fra børn og kolleger) og der lagde hun så hagesmækkene tilbage i skuffen hvortil jeg hurtigt griber bolden og spørger om de ikke vil have dem ved hendes bord til morgen, for så er der jo ingen grund til at jeg tager dem frem og hun bruger tid på at ligge dem tilbage? 😀 Hun svarer så at det behøver hun ikke om morgenen… 🙂 Ja så var det jo også hurtigt afklaret 😀

 

Jeg har fået taget billeder af tallerkener osv, så jeg kan lave det dersens ark over hvornår hvad skal på bordene så alle kan være med på at dække borde ved at kigge på den -selv efter jeg ikke er der længere.

Nu når jeg spiser frokost i Gaardhaven, så undgår jeg at skulle til at finde det frem når jeg kommer hjem, og kan derved nemmere give mig til at slappe af/skabe ro omkring mig. Eller genfinde de kreative sider i enten håndarbejde eller køkken 😀

Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?

Jeg har lidt svært ved at der er startet en i virksomhedspraktik som spørger til borddækningen. Hun vil gerne hjælpe men heller ikke være i vejen og forstyrre mine opgaver da hun godt ved at jeg har det bedst uden afbrydelser.. Men børnene kan sagtens hjælpe mig uden at jeg går i stå selvom jeg skal fortælle hvorhen tingene skal være.. Måske er det fordi der er for mange der vil hjælpe på én gang og jeg så føler et ansvar for at få tjekket op på det hele inden alle andre ankommer til bordene?.

Jeg er begyndt at have det svært ved at komme afsted om morgenen, men når jeg er taget afsted og kommet i gang -så forsvinder følelsen af sværhed igen. Den starter dog dagen efter igen 🙁 :/ Og jeg synes faktisk der er lidt lang tid til torsdag, om mandagen. Så jeg kan bestemt stadigvæk godt mærke at jeg har fået øget tiden med en halv time. Jeg bliver der dog oftest til omkring 11:40/45 stykker…

 

Note to self: ÉN dag ad gangen, du!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog uge 49 - 2018