Logbog 01.10.2018

Logbog 02.10.2018

LOGBOG 02.10.2018

Hvad var godt:?
Jeg kom let og elegant igennem en udfordring med borddækning!

Da jeg kom ind til børnene satte jeg mig ned hos en dreng og hjalp med at samle et puslespil. Imens spurgte 2 piger om de måtte være med og jeg sagde at de måtte finde et andet puslespil som jeg meget gerne ville hjælpe dem med -bagefter. De kunne ikke blive enige og kom med 2 forkellige spil. Så fandt jeg et vendespil og så blev jeg med vilje til de skulle rydde op. Så jeg var der 10 min længere.
Hvad fik dig til at reflektere eller undre:?
Jeg tænker at jeg nogle gange gerne vil gøre “for meget” for børnene. Altså hjælpe dem for meget i fht. at være selvstændige og selv udtrykke sig når de mangler noget.

At jeg nok godt kan klare at blive sat op i tid når jeg ofte er der længere tid, frivilligt, for at færdiggøre en leg.

I dag blev jeg sat på en prøve da vuggestuen ville bruge min gruppes bord da de spiser senere. Men jeg stod og skulle til at dække bord og gik lige lidt i stå, hvor en pædagog siger højt at jeg måske gerne ville dække bord dér. Men så svarede jeg at jeg skulle bare lige tænke, men det gav jo god mening 🙂 Og så var jeg videre 😀 Yaay me!
Hvad var skidt:?
Jeg oplever tit at pædagogerne oftest skælder ud eller irettesætter med en hård tone. Det vækker utrygge følelser i mig og jeg prøver at affinde mig med det. Men det har til grund i noget i mig, noget dybt jeg selv har svært ved at finde frem til. Har overvejet Hypno-terapi. Jeg må se tiden an 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog 01.10.2018