Afslutning praktik 1

NU GÅR DET STÆRKT!!!

Hey Peeps!

 

Selvom jeg nu har bøvlet ret meget rundt i det her website-blog-halløj, så synes jeg alligevel jeg er ved at have en del tålmodighed til at kunne forme det hele som jeg gerne vil have det. Men det bliver vel ikke meget mere besværligt (eller lettere måske) end hvis man har sin HELT EGEN HJEMMESIDE !!!!!!!! Altså overvej det lige.. MIG, med MIN EGEN HJEMMESIDE (whaaaaaaaaat????!) Men altså det er dét der er ved at blive brygget på. Siden vil få et helt andet look end dette site har! Ih jeg glæder mig 😉

Faktisk så har jeg allerede købt domænet lidt for hurtigt og der er så ingen fortrydelsesret, så dér røg lige 99kr til absofuckinlutely ingenting. Det er jeg sgu ikke skide stolt af faktisk – Men jeg fik hjælp af en god ven (min kærestes fætter) til lige at se hvilket webhotel jeg skulle bruge i stedet for det som jeg havde forespurgt EFTER at have købt domænet.. Jep, adhd hjernen er lidt sløv i optakt når der er FULD FART OVER FELTET MED NYE IDEER… Altså dvs., at jeg handler spontant uden at tænke mig ORDENTLIGT om først! (ooooog det giver så engang i mellem lussinger right back in my face) Og nu må jeg så vente med at få mit egen hjemmeside da jeg ikke har de skide penge til at betale for et nyt domæne ..Jo jo det bliver overflyttet, og gratis endda.. men man skal stadig betale for licens er det vel..? altså hos det nye sted. Ja ja så bliver jeg jo også klogere af mine fejl på godt og ondt.

Og jeg har netop fortalt SP (min kæreste) at jeg har brugt 99kr på ingenting på nettet. Dét var en lettelse at få det ud, men rart i mit indre system!

Jeg lader jer selvfølgelig vide når det hele spinder som det skal 😉 Så vil jeg med stolthed reklamere med MIN HELT EGEN HJEMMESIDE 😀 😀 😀

KH AC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslutning praktik 1